Otevíráme celoroční kurzy pro školní rok 2019/2020!

Vážení rodiče, milí studenti,

Ve školním roce 2019/ 2020 otevíráme, pod vedením zkušených odborných lektorů, 13 presenčních celoročních kurzů z oblasti technických a přírodních věd, ale také současného umění a designu.  Cílem našich kurzů je objevovat a rozvíjet talent dětí a připravovat je na budoucnost 2030+

Kurzy jsou obvykle určené pro 6 – 8  účastníků, což nám umožňuje optimálně zohledňovat jejich individuální vzdělávací potřeby, zájmy a tempo.  Kurzy jsou díky tomu vhodné pro širokou věkovou skupinu 9 – 19 let. Součástí kurzů je několikrát za rok také možnost konzultace s odborníkem na pedagogicko-psychologickou práci s nadanými.

Všechny kurzy mají silný přesah do praxe díky podpoře našich odborných partnerů, zejména pak společnosti JHV Engineering s.r.o., inovátora na poli robotiky a Průmyslu 4.0 a nebo Fakulty elektrotechniky a informatiky University Pardubice či PřF UK v Praze.

Naše kroužky běží nově také v Talentcentru Průmyslu 4.0 – Technecium. Technecium je nově vzniklé a špičkově vybavené vzdělávací centrum pro děti a mládež pardubického regionu umístěné v areálu JHV Engineering s.r.o.

Přijďte nás do Technecia nezávazně navštívit a vyzkoušet si vědu naživo během Dne otevřených dveří, v sobotu 14. září 2019 od 10:00 do 16:00.  Budete zde spolu s našimi lektory a konstruktéry Průmyslu 4.0 stavět chytré stroje, zapojovat elektrické obvody, navrhovat řídící algoritmy, realizovat přírodovědné experimenty, modelovat, animovat a tisknout ve 3D nebo soutěžit s roboty.

Váš tým Open Science Hub – Technecium

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>