14.9. – Přijďte si zdarma vyzkoušet naše kurzy – Den otevřených dveří v Techneciu

Zveme Vás a vaše děti v sobotu 14.9. 2019 na Den otevřených dveří  s vědou a technikou do špičkové pardubické inovační firmy JHV Engineering  s.r.o.  Zažijete, jak bude vypadat průmysl budoucnosti a v praxi si vyzkoušíte naše kurzy jejichž cílemje objevovat a rozvíjet talent dětí a připravovat je na budoucnost 2030+.

Spolu s našimi lektory a předními odborníky a konstruktéry Industry 4.0 budete stavět chytré stroje, zapojovat elektrické obvody, navrhovat řídící algoritmy, realizovat fyzikální, chemické a biologické experimenty, modelovat, animovat a tisknout ve 3D nebo soutěžit s roboty.

Součástí dne otevřených dveří je také kulatý stůl pro rodiče na téma nadané děti s odbornicí na psychologii nadaných dětí Kateřinou Emer Venclovou a koordinátory krajských sítí podpory nadání v Hradeckém a Pardubickém kraji Markétou Palečkovou a Alexandrem Prokopem.

Akce je součástí programu Víkendy s vědou, který realizuje Uskupení TESLA.  Akce se koná v sobotu 14.9. 2019 od 9:00 do 16:00 v JHV Engineering s.r.o., Nádražní 641, Pardubice.

Akce je určená všem zájemcům o vědu a techniku od 9 do 99 let.  Akce je zdarma.

Těší se na Vás profesionální tým lektorů kroužků a seminářů robotiky, programování, fyziky, chemie, biologie a současného umění.

V případě dotazů nás kontaktujte na čísle 774 143 458 nebo na emailu prokop.alex@gmail.com.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>